Fettisdag!

Fettisdag. Ja de var just vad de var ^^ Söta pojkar bjöd på semla under ekonomilektionen och det var riktigt gott, sen var de lunch mitt i alltihop ;)

Slutade dagen en halvtimme tidigare och begav mig sedan till mor och far för att ringa efter jobb, och positiva svar :D Eller de är väl inte klubbat och klart att man har jobb, men en bit på vägen är man iaf. Sen var det bara att leta lägenheter och hittade många, men ser väl om man får nå svar.
Efter en massa letande begav jag mig till samhället efter mer letande efter mat och javisst var de jobbigt att gå hela vägen hem med två kassar mat :O Men så går de när man inte äger en egen bil ^^

Resten av kvällen blir nog bara lugn, kanske tar tag i PA:t lite grann :)

puss o kram

Mary Kay

Började dagen med en uppiggande "Mary Kay-träff" med äldre damer ;) Men det var riktigt roligt! Helt underbara produkter och mitt ansikte känns len som en babyrumpa ^^ Nästa träff blir det smink som gäller!
Funderar om man ska bli en form av återförsäljare, men det får nog bli lite senare ist :)

puss o kram

Arbetsförmedlingen och tvättids kidnappning

Nu var man inskriven på arbetsförmedlingen, men det var inte så nödvändigt med tanke på att man flyttar nästan direkt skolan är slut ^^ Men nu är man iaf med och kan ta med sig sina uppgifter till nästa ställe så helt onödigt var de väl inte.
Ska väl ta och skriva CV snart och fixa saker med egna händer, kanske inte var så nödvändigt med AF iaf? ;)

Håller på att tvätta ikväll och tro de eller ej, men vår kära utländska granne har för tredje gången gjort intrång på min tvättid! Skulle kasta in lite grejer i torktummlarn, men där låg de redan kläder. De luktade precis som klorin och de gjorde det de andra två gångerna också... :O Antingen är det ett sammanträffande eller bara nå sjukt irriterande påhitt hon hitta på. ^^

puss o kram

En nystart :)

Ett nytt år och en ny start. Alla behöver vi vändningar i livet och jag tog mitt nu :) Att ta bort saker i mitt liv som min förra blogg var behövligt. För att kunna börja om på nytt krävs vissa förändringar, vissa saker måste bort och vissa saker bytas ut.

Jag har startat det nya året med att försöka glömma och förlåta, och för första gången på ett tag är jag lycklig :) Dock är ju inte allt förändrat och det är både bra och dåligt, men en sak återstår men det kommer inte förens till sommarn ^^

Som nystart så blev även en ny blogg och den kommer väl att fixas till så småningom. Behöver bara tid till att fundera ut något snajsigt ;)

Nytt år nya möjligheter!

puss o kram

RSS 2.0