En morsdag

Ja, det är mammas lilla dag ^^ Tur som hon har så har hon två underbara barn som köper blommor och tårta till henne, eller jag handla med brors kort ;) Men en trevlig dag hos mor och far där det även bjöds på middag :P

Puss o kram på mamma idag

Kubb och träning

Mycket trevlig fredagkväll igår :) Blev kubbspel och film, dock gick det väl inte allt för bra för damerna, men vi tog igen det på slutet ;)

Idag dock hände något jag aldrig trodde att jag skulle göra om, jag har träna :O Jag och gubben tog en sväng på K4-banan (jag gick, han gjorde hindrerbanan ^^) Trots det så var jag helt slut, kan säga att kondisen inte var på topp ;P Ikväll blir det nog film med J&J, om inte ändrade planer :)

Puss o kram


Inte riktigt klart

Måste nog göra någonting åt min blogg, eller åt utseendet. Men har varken nå bra program för att fixa en fin bild, har heller ingen fin bild, fast det kanske ja kan ändra på nu när ja har nykameran ;)

Trodde allting var klart i skolan, men icket! Vår kära lärare vill träffa oss in i det sista... Svenska tal på tisdag + träff med Katarina till gud vet när, var sen tänkt brännboll mot 2orna på kvällen, får se om jag drar mig dit ^^ Har en tendens till att göra illa mig eller få några sånna där snygga riv- och blåmärken ;) Och det vill man inte ha till studentveckan!

Klassen har även kommit hem från Turkiet och jag måste säga att det inte syns speciellt mycket, och hur kan man vara så trött efter att ha haft en hel veckas semester ;) Nog för att jag tror att jag har haft mer semester än dom, har som inte gjort något under hela veckan, förutom att  spendera pengar ;)

Puss o kram

Nu har jag gjort de, jag har investera ;P

Trodde aldrig att det skulle hända, men nu har jag gjort det! Jag har investera en kamera ;) Ingen system, bara en vanlig. Mycket bekvämare och smidigare :) Nu ska jag bara vänta tills batteriet är laddat så att jag kan börja använda den!

Jag har även lyckas bli klar med allt till studentveckan :D Alla klänningar är inhandlade, lika så smycken, väska, skor och kostykmen till karln! Det går bra nu! ;P Har även bara ett svenskatal att göra sen kan jag lämna skolan bakom mig, även om ett ämne inte inkluderade ett G, men jag sa att jag inte bryr mig om det och kommer heller inte att göra de. Har fortfarande ett betyg :)

Puss o kram

Allting handlar om skola nu

Jag skulle bli bättre på att uppdatera, men det går inte så bra. Kan ju bero på att jag inte har så mycket att säga ^^ Allt handlar om samma sak nu, skola. Och det är just det enda som händer nu. Hämtade balklänningen igår och tur så passade den ;) Sedan har vi studentkläningen som jag inte har hittat än :P Och allt det handlar om skolan, avslutningen av skolan.

Men kan ju byta textens handling med att säga att jag är väldigt nära att strypa katten! :O Han måste kastreras och det är fort, men tyvärr så kommer inte kvinnan som skall göra det tillbaka förns i början av juni och det börjar bli väldigt frustrerande! :P

Troligtvis löser sig dagens inlandsproblem ;)

Puss och kram

Det är nu jag lämnar livlinorna och själv blir en

Kanske är lite dålig på att uppdatera här ^^ men ska försöka ändra på de eller jag måste göra det! För vem vet, till sommarn kanske är sista gången (kanske inte sista) man träffar folket från arvidsjaur :O
Det känns konstigt på ett sätt att lämna det ställe man bott i 19 år, ett ställe där man kännt sig trygg, skrämd, hatad, älskad och har haft allmänt trevligt i... Men det finns en dag då man måste lämna tryggheten bakom sig, den dag då man startar sitt egna nya liv utan livlinorna och själv blir en livlina till någon anna, ja, jag talar faktiskt om att starta sin egen familj.
Med min sambo som jag så djupt älskar och gått genom storm och sol med, så börjar vi vårt riktiga liv tillsammans till sommaren och vem vet, kanske blir vårt nya liv i en annan ort, ett annat län, en annan del av sverige eller kanske i ett helt annat land?

Jag ska bara ta mig igenom den här sista månaden i skolan, längta till balen och studenten, och jag längtar verkligen till att få skrika de fyra små orden som betyder så mycket: "Vi har tagit Studenten!"
De är ord som kommer att få mig att känna mig fri och bekymmerlös, för det har verkligen inte funnits något annat än skolan just nu som fått mig att vilja kräkas. Nu menar jag inte som alla andra säger att skola är pest och pina, utan jag menar att det verkligen inte varit bra. Jag har gått en linje jag verkligen inte velat gå och med det som funkar det inte, men jag kommer att klara det varken sig jag vill det eller ej ^^

Puss och kram














Min lilla grabb :)

RSS 2.0